5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneKoonings Bruidsmode lanceert online videoplatform over trouwen: Koonings tv

Koonings Bruidsmode lanceert online videoplatform over trouwen: Koonings tv

Precies tussen het eerste en tweede seizoen van ‘Say Yes To The Dress Benelux’ van TLC, lanceert Koonings Bruidsmode een eigen online videoplatform met de naam ‘Koonings tv’. Aanstaande vrijdag, 10 maart 2017, gaat Koonings tv live tijdens een exclusieve Première Night,

Online videoplatform
Na het succes van de kijkcijferhit ‘Say Yes To The Dress Benelux’ welke wordt gehost door Koonings Bruidsmode en om mensen nog meer vermaak te bieden rondom alles wat met trouwen te maken heeft, komt een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld met Koonings tv: hét online videoplatform dat bol komt te staan van fragmenten die met trouwen te maken hebben. “We merkten dat mensen meer van Koonings willen zien. Op het platform wordt de kijker ondergedompeld in de magische sfeer rondom een bruiloft. Aanstaande bruidsparen kunnen er inspiratie opdoen, heerlijk wegzwijmelen en ongegeneerd videosnacken.” aldus Ramona Poels, eigenaresse van Koonings Bruidsmode.

Video’s in zes categorieën
Na het aanmaken van een account op www.koonings.tv, krijgt men toegang tot video’s in zes categorieën: #wedding hacks – true love stories – dream team – we love this – projects – the company. Bezoekers van het platform kijken bijvoorbeeld mee achter de schermen tijdens de inkoop van de nieuwste collecties, ze zien wat er komt kijken bij het organiseren van een bruidsmodeshow, stylisten delen hun geheimen voor het vinden van de perfecte jurk, aanstaande bruidsparen laten zien hoe de voorbereiding op hun huwelijk eruit ziet en pasgetrouwde koppels blikken terug op hun trouwdag.
Première Night, vrijdag 10 maart
Op vrijdag 10 maart om 20.00 uur gaat Koonings tv live tijdens een exclusieve Première Night bij ‘Koonings The Wedding Palace’ in Deurne. Op Koonings tv kunnen mensen live meekijken. Vanaf dat moment wordt het videoplatform wekelijks gevuld met spraakmakende content.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen