Op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart a.s. organiseert KDO Deurne de Zuid Nederlandse Kampioenschappen ..." />
11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneZuid Nederlandse Kampioenschappen Acrogym in Deurne

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Acrogym in Deurne

Op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart a.s. organiseert KDO Deurne de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Acrogym voor de tweede keer in korte tijd. In 2015, in het kader van het 75 jaar bestaan van KDO Deurne, werden de Zuid Nederlandse kampioenschappen Acrogymnastiek ook al georganiseerd. Met deze organisatie heeft KDO Deurne laten zien zo’n wedstrijd goed te kunnen organiseren en heeft de KNGU regio Zuid deze kampioenschappen opnieuw toegewezen aan Deurne.

 

De voorbereiding is al enkele maanden geleden gestart onder supervisie van Linda Berkers. Zij is sinds begin jaren ’80 de kartrekker van de Acrogymnastiek binnen KDO Deurne. Ruim 60 acrogymnasten van KDO Deurne zullen maar liefst deelnemen in de verschillende categorieën van E t/m B niveau. In totaal zullen maar liefst 500 turnsters uit Zeeland, Brabant en Limburg strijden om een plaats op het podium. Op zaterdag 11 maart wordt er gestreden in de D en E klasse en op zondag is de A, B en C klasse aan de beurt. In de B klasse is KDO Deurne met 3 teams vertegenwoordigd.

 

Entree voor deze wedstrijd bedraagt € 3,50. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar bedraagt de entree € 2,00 en tot 5 jaar is het gratis. De Zuid Nederlandse Kampioenschappen zullen plaatsvinden in sporthal de Peelhorst aan de Sint Jozefstraat 70 te Deurne.

 

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen