11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneKoonings Mode zegt ‘yes’ tegen zevende seizoen tv-serie op TLC

Koonings Mode zegt ‘yes’ tegen zevende seizoen tv-serie op TLC

Stylist en presentator Fred van Leer keert samen met Ramona Koonings terug bij tv-zender TLC voor het zevende seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. De opnames vinden opnieuw plaats bij Koonings The Wedding Palace in Deurne.

Ook in deze afleveringen worden de twee bijgestaan door stylisten Meike, Kim, Romy, Tove en Francoise van de Deurnese bruidsmodezaak die de aanstaande bruiden adviseren over wat er trending is.

Mentale begeleiding
Fred van Leer helpt de vrouwen die gaan trouwen niet alleen aan de ultieme droomjurk, maar is er ook voor de nodige mentale begeleiding. De bruiden hebben bijna allemaal een indrukwekkend verhaal en kunnen een opbeurende sessie met de modekoning wel gebruiken. Zo begeven ze zich straks vol zelfvertrouwen richting het altaar, gehuld in een betoverende nieuwe trouwjurk.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux was afgelopen dinsdag te zien om 20.30 uur bij TLC en op discovery+. Nieuwe afleveringen worden elke dinsdag op datzelfde tijdstip uitgezonden. Koonings is de grootste bruidsmodezaak ter wereld en heeft meer dan 4.500 jurken in de winkel hangen.

Foto: Koonings Mode/TLC

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen