24.9 C
Deurne
zaterdag 20 juli 2024
Home- DeurneKids Air Fun groot succes; kinderen gaan los op spingkussens en stormbanen

Kids Air Fun groot succes; kinderen gaan los op spingkussens en stormbanen

Sporthal de Peelhorst in de Sint Jozefstraat in Deurne was afgelopen maandag omgetoverd tot een waar speelparadijs voor kinderen vol springkussens, stormbanen, een grote klimboom en het populaire spel Bubble Voetbal.

Twee jaar lang kon Kids Air Fun niet doorgaan vanwege de coronaregels maar deze week kon het spektakel eindelijk weer een keer worden gehouden. Organisatoren Partyhome Verhuur en Entertainment en Leef Deurne kijken terug op een succesvolle dag. “Vorig jaar stond alles in de startblokken, helaas gooide corona alles om. Geweldig dat er nu weer vele kids kwamen spelen en springen. De parkeerplaats stond helemaal vol auto’s. Ook een goede parkeerplek voor de fiets, was zelfs even zoeken”, zegt Michel van Eunen van Leef Deurne.

Herfstvakantie
Bart Verhees van Partyhome is blij dat de vele kinderen weer hebben kunnen genieten: “De start van de herfstvakantie had niet beter kunnen beginnen. Een gehele middag kosteloos plezier voor iedereen. Leuk dat we op deze manier iets kunnen bijdragen aan de gemeenschap. Geloof dat het eerder niet zo druk geweest is.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen