17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneKOZ: Cantus, festival, feest

KOZ: Cantus, festival, feest

Het was een druk weekend voor de organisatie van het KOZ festival in de Walsberg, maar het is ze gelukt. Duizenden bezoekers kwamen naar het terrein om te genieten van de cantus en het festival.

Het was de achtste editie van het festival dat twee dagen duurde. De eerste dag was ingericht voor de KOZ Cantus. Op dag twee waren er verschillende podia waar genoten kon worden van elk een apart thema.

Cantus
De cantus werd geleid door De Cantusband. Zij maakte er samen met alle aanwezigen een groot feest van. Op voorhand was de cantus al uitverkocht. De bedoeling bij een cantus is dat de band bekende liederen speelt en dat iedereen die uit volle borst meezingt. En dat gebeurde ook. Tot aan het einde van de avond werd er meegezongen door jong en oud.

Festival
Op dag twee was het tijd voor het KOZ festival. Om 14.00 uur opende de deuren van het festival en kon het feest beginnen. Er was genoeg te doen, zien en beleven voor de bezoekers. Zo was er voor de techno en dance liefhebbers het Funky Fifth gedeelte waar non-stop muziek werd gedraaid door verschillende DJ’s. Ook was er een silent disco. Hierbij krijg je bij de ingang een koptelefoon op met drie verschillende muziek kanalen. Als je even wilde bijkomen van al het muziekgeweld, kon je terecht bij de lounge area. Hier hingen hangmatten zodat je even rustig op adem kon komen. Daarnaast was er genoeg ruimte vrij gemaakt voor eettentjes. Hier werden lekkere broodjes, friet, snacks en pizza’s geserveerd. Het hoogtepunt van het festivalterrein was de main stage. In de grote tent was een erg groot podium opgezet waar DJ’s hun kunsten konden vertonen. Hier was tevens een groot aantal aan lichten geplaatst wat mooie plaatjes opleverde. Kortom was het weer een geslaagde editie van het KOZ festival.

De organisatie beloofde aan het einde van het festival volgend jaar terug te komen met een nieuwe editie.

Foto’s: Image’n Media

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen