11.1 C
Deurne
zaterdag 23 september 2023
Home- DeurneLa Lune Noire verweeft Industrial met New Wave bij concert in OJC...

La Lune Noire verweeft Industrial met New Wave bij concert in OJC de Roos Deurne

Geïnspireerd door artiesten als Gary Numan, Depeche Mode, Killing Joke, Sisters of Mercy en Front 242, heeft La Lune Noire een eigen stijl ontwikkeld die ze zaterdag 22 oktober laten horen bij hun optreden samen met OCD in OJC de Roos aan het Haageind in Deurne.

De leden van La Lune Noire hebben onlangs hun zesde album uitgebracht met de naam Complot (fictional facts) en zullen zaterdagavond hiervan ook een aantal nummers spelen.

Eigen sound
Victor, Sven en Eddie van La Lune Noire zijn trots op de eigen sound die ze hebben ontwikkeld met het gebruik van dreigende synth leads, schreeuwende punky gitaren, Gregoriaanse koren en prettig dansbare arps.

New Wave
“We flirten graag met de muziekgenres Industrial, New Wave, EBM, synthpop, maar de meesten menen in onze muziek de alternatieve 80’s te horen met een moderne twist”, vertellen de leden van La Lune Noire. De muzikanten hebben ook samengespeeld met bands als Clan of Xymox, Diary of Dreams en VNV Nation en stonden op festivals als W-festival, Dubhfest, Summer Darkness, Synthetic City London, Black-Out Festival en Sinner’s Day.

Meer informatie over de band en hun muziek vind je op de website van La Lune Noire. Het optreden in OJC de Roos vindt plaats op zaterdag 22 oktober en start om 20.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij de entree van het jongerencentrum.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen