1.8 C
Deurne
woensdag 8 februari 2023
Home- VlierdenLaatste seizoen voor Vlierdense concertreeks Keeping the blues alive

Laatste seizoen voor Vlierdense concertreeks Keeping the blues alive

Het slechte nieuws voor bluesliefhebbers is dat er na tien seizoenen een einde komt aan de concertreeks van Keeping the blues alive in Vlierden. Het goede nieuws is dat er komende periode nog eens goed wordt uitgepakt met optredens van zowel blues-legendes als nieuw talent. Zondag 18 december wordt gestart met The Cinelli Brothers en Studebaker John op het podium van Zaal Thijssen.

De afgelopen jaren hebben organisatoren Martin en Theo Brouwers een reeks bijzondere blues-concerten op de planken weten te zetten en voor het tiende en laatste seizoen hebben ze ook een aantal klinkende namen weten vast te leggen waaronder de kersverse winnaars van de British Blues Challenge; The Cinelli Brothers. Zij mogen volgend jaar het Verenigd Koninkrijk gaan vertegenwoordigen op de European Blues Challenge die in juni in het Poolse Chorzów wordt gehouden.

Studebaker John
“Als hoofd-act hebben we niemand minder dan Studebaker John, voor velen wellicht onbekend, maar toch zeker een doorgewinterde bluesartiest”, meldt de organisatie. De 70-jarige John Grimaldi is afkomstig uit Chicago en heeft inmiddels 18 cd’s op zijn naam staan. Hij wordt bij het optreden in Vlierden begeleid door de Belgische artiesten: ‘Shakedown’ Tim Ielegems op gitaar, Koen van Peteghem op drums en Chris Forget op bas.

Keeping the blues alive vindt plaats op zondag 18 december in Café-Zaal-Hotel Thijssen aan de Pastoriestraat 20 in Vlierden en duurt van 14.30 uur tot 19.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt 20 euro.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen