23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneLaatste weekendafsluiting N270 tussen Deurne en Ysselsteyn

Laatste weekendafsluiting N270 tussen Deurne en Ysselsteyn

In verband met de reconstructie van de N270 wordt de weg dit weekend voorlopig voor de laatste keer afgesloten tussen Deurne en de rotonde bij Ysselsteyn. Doorgaand verkeer tussen Helmond en Venray wordt omgeleid via de N279, N272 en N277.

De wegafsluiting gaat in op vrijdag 14 juni om 19.00 uur. Vanaf de N604 (Bakelseweg) tot de N277 is dan in beide richtingen geen verkeer mogelijk tot maandag 17 juni om 06.00 uur.

“Het werk aan de N270 schiet flink op: inmiddels ligt er op het grootste deel van de weg een mooie onder- en tussenlaag asfalt”, zegt uitvoerder Strukton. Bij de werkzaamheden dit weekend wordt de asfaltdeklaag op de gehele N270 aangebracht. Hierdoor is het ook niet mogelijk om de provinciale weg bij de kruispunten over te steken. De parallelwegen en aanliggende woningen kunnen via de zijwegen worden bereikt.

Tijdens deze afsluiting zijn de Wittedijk in Deurne en Zeilbergseweg in Ysselsteyn ook afgesloten. Deze zijn alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, hulpdiensten en openbaar vervoer. De bushaltes aan de N270 zijn tijdens dit weekend niet in gebruik; de bus rijdt over de Wittedijk en pakt daarna de normale route weer op.

Fietsers tussen Deurne en de Limburgse grens kunnen via de parallelwegen en fietspaden langs de N270 rijden. Er kan niet bij de kruispunten worden overgestoken.

Foto: Strukton Civiel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen