23.1 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneOndernemerscafé Deurne sluit seizoen af met sportieve ondernemers die Dakar Rally reden

Ondernemerscafé Deurne sluit seizoen af met sportieve ondernemers die Dakar Rally reden

Ondernemers die naast het runnen van hun bedrijf ook nog topsport uitoefenen; dat is het thema van de laatste editie voor de zomervakantie van Ondernemerscafé Deurne. Dinsdag 18 juni zijn de Neerkantse Marcel Snijders van Snijders Sleutels & Sloten en Jeffrey Otten uit De Mortel van Solarunie te gast. Beide ondernemers reden al meerdere keren mee in de Dakar Rally.

Presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans gaan met Snijders en Otten in gesprek over hoe zij die topsport combineren met het ondernemerschap.

Marcel Snijders heeft de zwaarste rally ter wereld al meerdere malen uitgereden met een motor en vrachtwagen. Marcel gidste vorig jaar chauffeur Janus van Kasteren door de hoge duinen van de woestijn van Saoedi-Arabië en legde daarmee beslag op de eerste plaats in het vrachtwagenklassement. Deze topsport beoefent hij naast zijn bedrijf in Eindhoven. Bij Ondernemerscafé Deurne legt hij uit hoe hij dit doet en waarom Dakar zo’n unieke belevenis is.

Ook Jeffrey Otten heeft verschillende keren de Dakar Rally uitgereden met zijn SSV Buggy. Jeffrey is eigenaar van Solarunie in Gemert en vertelt over wat hem drijft om deze zware beproeving te ondergaan en hoe hij daarbij ook nog zijn bedrijf runt.

De laatste editie van het seizoen voor Ondernemerscafé Deurne vindt traditiegetrouw plaats op het buitenterrein van Café De Brouwer aan de Markt in Deurne. De aanvang is 21.00 uur en de toegang is gratis.

Foto: still Omroep Brabant/Jeffrey Otten

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen