12.8 C
Deurne
dinsdag 28 juni 2022
Home- DeurneLedenwerving en Deurnese initiatieven in komende Cultuuroptimistenbijeenkomst

Ledenwerving en Deurnese initiatieven in komende Cultuuroptimistenbijeenkomst

Leef Deurne verzorgt op donderdag 15 april weer een digitale cultuuroptimisten. Dit keer staat de avond in het teken van ledenwerving en Deurnese initiatieven.

Bij diverse bijeenkomsten van de Cultuuroptimisten kwam het punt van ledenwerving naar voren. Bij veel verenigingen is dit een aandachtspunt, want hoe pak je dit nu goed aan en hoe zorg je ervoor dat er meer leden komen of blijven bij je club? Hoog tijd om hier tijdens de Cultuuroptimisten bij stil te staan.

Cultuurcoach
Cultuurcoach Maartje is onlangs opgeleid tot cursusleider van de cursus “Samen Slim Deelnemers Werven”. Deze cursus zal binnenkort ook in Deurne worden gegeven en tijdens de Cultuuroptimisten geeft ze hier meer informatie over. Daarnaast worden er diverse ervaringen gedeeld omtrent ledenwerving zoals van “Muziekvereniging Tune”. Tevens komen enkele Deurnese initiatieven aan bod zoals het onlangs geïntroduceerde CCDeeTV, de Global Goals Deurne en Volop Deurne (ontwikkelingen in het centrum die kansen kunnen bieden voor creatievelingen).

Aanmelden
Meld je vooraf aan. Vanwege de coronamaatregelen zal deze bijeenkomst via Microsoft Teams worden gehouden. Vooraf ontvang je een handleiding en link om deel te nemen aan het overleg.
De Cultuuroptimisten start om 19:30 uur en het programma duurt tot 20:30 uur. Daarna is er uiteraard ruimte om nog vragen te stellen.

Foto: Josanne van der Heijden (Cultuurparade 2019)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen