13.5 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneLeef! Cultuurparade op laatste zondag van september

Leef! Cultuurparade op laatste zondag van september

Aan de start van het nieuwe cultuurseizoen laat Leef! Deurne met de Cultuurparade weer cultuur uit Deurne zien. Dit keer met een kleinere editie op de Markt in Deurne.

Een aantal jaar geleden is Leef Deurne gestart met het organiseren van de Cultuurparade, een evenement waarbij cultuurverenigingen een podium krijgen. Dit vond telkens in september plaats aan de start van het nieuwe cultuurseizoen. De afgelopen jaren kon er helaas geen Cultuurparade plaatsvinden, maar zijn er elf culturele wandelroutes uitgezet door de wijken en dorpen van de gemeente. Tijdens het lopen van deze wandelroutes kreeg je onderweg informatie over de cultuur en historie van die plaats.

Live editie
Dit jaar is het weer mogelijk om een live editie te organiseren. Dit keer met een kleinere variant. Op zondag 25 september vinden er tussen 12.00 en 17.00 uur optredens plaats van Mylagro, Ballet- en Dansstudio Loes, Showballet Poertwa, Boven Water en DéDé Dance! Het podium staat dit keer op de Markt in Deurne. Daarnaast maak je ook kennis met andere culturen, want er worden ook weer hapjes gemaakt door mensen uit verschillende landen.

Wandelroutes
Naast deze optredens zijn er ook wandelboekjes van de Cultuurparade beschikbaar, zodat je (één van) de elf wandelroutes kan lopen.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website van Leef! Deurne.

Foto: Cultuurparade 2019

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen