9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneLeef! Deurne houdt dag vol sport en cultuur voor basisschoolkinderen

Leef! Deurne houdt dag vol sport en cultuur voor basisschoolkinderen

Speciaal voor basisschoolkinderen houdt Leef! Deurne op woensdag 23 maart de Leef! dag vol verschillende sportieve en culturele activiteiten.

Op deze dag hebben de meeste basisscholen in de gemeente Deurne een studiedag waardoor veel kinderen vrij zijn en mee kunnen doen aan de dag die Leef! heeft georganiseerd samen met een aantal sport- en cultuurverenigingen in de gemeente.

Verschillende sporten
De kinderen kunnen onder meer trampoline springen bij Ames, kennismaken met hockey spelen bij MHC Deurne, met voetballen bij SV Deurne of handballen bij HV de Sprint. Bij Scouting St. Jozef zijn er tijdens de Leef! Dag verschillende sporten en spellen die de kinderen kunnen spelen. Verder kunnen de kids leren free runnen bij Minded Motion, kickbocksen of taekwondo spelen bij Flow en bij KDO Deurne kan worden meegedaan met acrogym.

Popster worden
Naast de verschillende sporten zijn er culturele activiteiten bij Hobbyclub Soos en Stop Motion/Leef Creatief. Bij Musicas Deurne kunnen de kinderen ervaren hoe het is om in een echt muziekband mee te spelen.

Meer informatie vind je op https://www.leefdeurne.nl/leefdag. Via deze link kunnen kinderen zich ook inschrijven voor één of meerdere activiteiten.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen