16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneLeef Deurne onderzoekt behoeften van Deurnese jongeren

Leef Deurne onderzoekt behoeften van Deurnese jongeren

Wil je het liefste in Deurne naar de film, maar draait er nooit iets leuks? Of wil je tekenles en is dat er niet of wil je liever met anderen kunnen gamen op een toffe plek? Leef Deurne vraagt jongeren van 12 tot 20 jaar om van zich te laten horen via een vragenlijst op hun website.

Jongerenwerker Roy en cultuurcoach Maartje zijn bezig met het in kaart brengen van de behoeftes van jongeren in die doelgroep. “Het mag zeker in deze tijd duidelijk zijn dat jongeren behoefte hebben aan activiteiten. Maar wij willen graag van jongeren zelf horen waar hun interesses liggen; wat missen ze in Deurne, wat zouden ze graag willen doen. Zodat wij daar op in kunnen spelen, maar ook andere initiatieven die zich richten op jongeren.”

Maartje vervolgt: “Wij kunnen wel gaan bedenken wat wij denken dat jongeren graag zouden doen, maar dat werkt natuurlijk niet. Wij horen graag van jongeren zelf waar hun ambities en interesses liggen, zodat we niet alleen hier op in kunnen spelen maar ook jongeren kunnen betrekken bij de organisatie van activiteiten. Zodat ze zichzelf ook kunnen ontwikkelen.”

Op de website  staat een korte vragenlijst. Het invullen heb je in een paar minuten gedaan en zorgt voor informatie waarmee gekeken kan worden naar passende activiteiten voor jongeren in Deurne.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen