20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneLeef Deurne zoekt deelnemers voor Kei Gezond Festival

Leef Deurne zoekt deelnemers voor Kei Gezond Festival

Inwoners, verenigingen, bedrijven en organisaties uit Deurne kunnen zaterdag 15 juni bij het Kei Gezond Festival laten zien wat zij doen om zich gezond en gelukkig te voelen. Leef Deurne wil met het festival een indruk geven wat er in onze gemeente allemaal gebeurt op gebied van gezondheid, ontspanning, beweging en ontmoeten.

Tijdens het evenement zijn er vier zones waar verschillende activiteiten zoals workshops worden gehouden. In de gezondheidszone is er aandacht voor een gezonde leefstijl, gezonde voeding, lekker in je vel zitten, positieve gezondheid en (val)preventie.

Yoga, mindfulness en massage zijn onderwerpen die je tegenkomt in de ontspanningszone en sport & spel en een sterk en fit lichaam zijn zaken die in de bewegingszone worden belicht. In de ontmoetingszone krijg je tips over hoe je (nieuwe) mensen kunt ontmoeten en wordt informatie gegeven over verenigingen, optredens en culturele activiteiten in Deurne.

“Wat heb je nodig om je gezond en gelukkig te voelen? Dat laten we zien tijdens dit festival voor en door de inwoners van Deurne”, zegt de organisatie. Leef Deurne is op zoek naar mensen die ook een bijdrage willen leveren aan het Kei Gezond Festival. Aanmelden kan via het inschrijfformulier of door de QR-code te scannen. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@leefdeurne.nl.

 

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen