4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneLeerlingen Peellandcollege zamelen geld in voor kinderafdeling Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Leerlingen Peellandcollege zamelen geld in voor kinderafdeling Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Leerlingen Sapida Naseri en Aniek van Kooij uit 6-VWO van het Peellandcollege in Deurne, hebben voor hun profielwerkstuk een inzamelingsactie opgezet, waarmee geld is ingezameld voor de kinderafdeling van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Na afloop kon een cheque van 3424 euro worden overhandigd.

Het bedrag wordt gebruikt om de zorg en de activiteiten voor de jonge patiënten nog verder te verbeteren. Ook worden er cadeautjes naar de kinderen gebracht. Deze worden door leerlingen van het Peellandcollege persoonlijk afgeleverd tijdens de kerstvakantie om extra warmte en vreugde te brengen, meldt de school.

Bij het inzamelen van het geld, voerden leerlingen heitjes voor karweitjes uit en met bepaalde challenges werden de docenten uitgedaagd om iets bijzonders te doen. Twee toegewijde leraren hielden hier een gemillimeterd kapsel aan over.

Voorafgaand aan de uiteindelijke overdracht van de cheque aan pedagogische zorgverlener Elsje van het Catharina Ziekenhuis werd een feestelijke Kerst Quiz gehouden en werd gezamenlijk meegezongen met de Masked Singers van het Peellandcollege.

Foto: Peellandcollege

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen