10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneLeerlingen Willibrord Gymnasium geven twee voorstellingen van musical Lord of the Flies

Leerlingen Willibrord Gymnasium geven twee voorstellingen van musical Lord of the Flies

Sinds het begin van dit schooljaar zijn een aantal leerlingen van het Willibrord Gymnasium al bezig met de repetities voor de uitvoering van de musical Lord of the Flies. Begin maart geven ze in de aula van de school twee voorstellingen van het stuk dat is gebaseerd op de gelijknamige roman van William Golding.

De musical vertelt het verhaal van een groep schoolkinderen die met een vliegtuig neerstort op een onbewoond eiland. Om te kunnen overleven wordt een leider gekozen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Daarnaast hebben de kinderen het gevoel dat er een beest achter ze aan zit. De jonge eilandbewoners verwilderen en het gaat er steeds grimmiger aan toe. De vraag is of ze zichzelf en elkaar in leven weten te houden en of ze gered zullen worden.

De leerlingen hebben de musical ingestudeerd tijdens hun keuze-uren onder leiding van regisseurs Jenneke Wouters en Siep Glastra van Loon. Het resultaat is te zien op woensdagmiddag 6 maart om 15.00 uur en vrijdagavond 8 maart om 19.30 uur. De voorstelling duurt ongeveer twee uur en heeft een korte pauze. Tickets zijn verkrijgbaar via lordoftheflies.com. Een pauzedrankje is inbegrepen bij een toegangskaartje.

Foto: Glenelg Country School

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen