7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneZwemsoos in Deurne zorgt dat kinderen veilig kunnen blijven zwemmen

Zwemsoos in Deurne zorgt dat kinderen veilig kunnen blijven zwemmen

Omdat kinderen in ons land hun zwemdiploma’s op relatief jonge leeftijd halen, is het volgens de leden van de Deurnese Zwemvereniging Triton (DZT ‘62) belangrijk dat zij hun zwemvaardigheid op peil houden. Speciaal hiervoor houdt de club elke zaterdagochtend een zwemsoos onder leiding van een gediplomeerd zweminstructeur.

Aan de activiteit kunnen kinderen tot 15 jaar deelnemen met minimaal diploma B. Ze krijgen bij de zwemsoos oefening in zwemslagen en -technieken en leren spelenderwijs samenwerken in het water. Daarnaast kunnen ze kennismaken met verschillende sporten zoals waterpolo, wedstrijdzwemmen, plankspringen en zwemmend redden. Het laatste kwartier van de ochtend is ingeruimd voor vrij zwemmen.

De zwemsoos vindt elke zaterdag van 9.30 tot 10.15 uur plaats in Laco Sportcentrum aan de Molenstraat 50A in Deurne. De deelnamekosten bedragen 26,70 euro per maand. Ouders en kinderen die hier geen budget voor hebben, kunnen mogelijk gebruik maken van een tegemoetkoming van Stichting Leergeld. Meer informatie vind je op de website van deze organisatie. Aanmelden voor een gratis proefles bij Zwemvereniging Triton kan door een email te sturen naar proefles@dzt62.nl. Voor meer informatie over de zwemsoos stuur je een mailtje naar zwemsoos@dzt62.nl.

Foto: Triton ’62

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen