14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- LiesselLege schappen bij Jan Linders Liessel; ombouw naar Albert Heijn-formule gestart

Lege schappen bij Jan Linders Liessel; ombouw naar Albert Heijn-formule gestart

Bij supermarkt Jan Linders aan de Oude Molen in Liessel was zaterdagmiddag een onwerkelijk beeld te zien; letterlijk alle schappen waren leeg. Om 13.00 uur werd de winkel gesloten om te starten met het ombouwen van de supermarkt, om vanaf 7 november verder te gaan als Albert Heijn Jan Linders.

De afgelopen week had de buurtsuper al verschillende producten in de uitverkoop gedaan om de voorraad in de schappen zoveel mogelijk te verminderen. Vrijdag en zaterdagochtend liep de korting op tot 50 procent.

Franchiseondernemer
De winkel blijft na de verbouwing en overschakeling op de Albert Heijn-formule wel eigendom van Jan Linders. De medewerkers blijven in dienst bij het bedrijf dat verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn.

In de vernieuwde supermarkt wordt volgens de twee bedrijven het beste van Jan Linders en Albert Heijn gecombineerd in één winkel: “We zullen het uitgebreide assortiment van Albert Heijn verrijken met onze vertrouwde Onze Trots producten. Onze vertrouwde smaak, in een nieuw jasje.”

Feestelijke opening
De supermarkt in Liessel wordt op dinsdag 7 november om 11.00 uur feestelijk geopend als Albert Heijn Jan Linders. Voor de klanten zijn er die dag speciale openingsaanbiedingen en de eerste 500 bezoekers krijgen een leuke verrassing. Verder kun je ook op de foto met een levensgrote hamster. “Komende weken zijn wij druk bezig met de verbouwing. Zodat we met ons vertrouwde team, 7 november weer voor u klaarstaan. Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren”, zeggen supermarktmanager Thea Bussem en haar team.

Vorig jaar kondigde Jan Linders Supermarkten na bijna 60 jaar bestaan aan samen te gaan werken met Albert Heijn, waarbij familiebedrijf Linders eigenaar blijft van de panden en de winkels zelfstandig blijft exploiteren.

De supermarkten van Linders zijn ontstaan in de jaren ’60 toen Jan Linders als klein kind samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep trok om melk te venten. In 1963 begon hij de eerste supermarkt van diezelfde regio. Het familiebedrijf groeide uit tot een krachtige speler in het zuiden van Nederland en gaat nu verder als franchiseonderneming.

Foto’s: Jan Linders Liessel/Albert Heijn Jan Linders, Dirk Brand

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen