18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneLente laat zich zien in Deurne tijdens eerste paasdag

Lente laat zich zien in Deurne tijdens eerste paasdag

Op verschillende plaatsen in de gemeente Deurne laat de lente zich zien in de vorm van planten, bomen, struiken en bloemen die in bloei staan zoals op de hoek van de Zeilbergsestraat en Peellandsingel. Veel voorbijgangers stopten zondag even om een foto te maken van het grote bed aan narcissen. Of de paashaas er misschien ook eitjes in verstopt had, is niet duidelijk.

Ook het weer hielp goed mee aan de lentesfeer op eerste paasdag met een zonnige dag en een temperatuur die opliep tot 16 graden in de regio Deurne.

In middag regen
Tweede paasdag zal een stuk grijzer verlopen. De dag begint overal droog maar de bewolking overheerst op de meeste plekken. Mogelijk breekt de zon in onze regio in de ochtend zo heel nu en dan nog even door maar van flinke zonnige momenten zoals op eerste paasdag is zeker geen sprake. In de middag trekt een regengebied oostwaarts over ons land dat rond 15.00 uur de regio Deurne bereikt. Voorafgaand aan de regen kan de temperatuur nog oplopen tot 17 graden en waait er een matige zuidwestenwind.

Foto’s: Eric Welten/Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen