15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneLezing tuinbouw in Helenaveen

Lezing tuinbouw in Helenaveen

Na het succes van de middag in het vorige seizoen, volgt nu deel twee van de lezingenreeks. Op maandag 22 januari aanstaande, aanvang 20.00 uur, ben je weer van harte welkom in de Peelbascule in Helenaveen.

Wim van der Werf en Gerard Veldhuizen zijn vorig jaar al in de vele archieven van, onder andere, de tuinbouwvereniging en de veiling gedoken, maar hebben ook de historie-verzameling van Riki van Mullekom-Bakker eens goed doorgespit. Naar aanleiding hiervan hebben zij toen een aantal Helenaveense ‘tuinbouw-oud gedienden’ uitgenodigd om hen het hemd van het lijf te vragen over hoe dat er nou vroeger allemaal aan toe ging in de tijd dat de tuinbouw nog volop floreerde in Helenaveen. Iedereen was erg benieuwd naar hun persoonlijke verhalen en dat bleek wel; het was veel te veel voor één middag. De organisatie gaat nu dus voor een herkansing, en dan in de avonduren!

De kosten bedragen € 7,50 p.p. inclusief 2x koffie of thee. Inschrijven liefst vooraf bij De Peelbascule in Helenaveen, zodat een idee gevormd kan worden met betrekking tot het aantal bezoekers dat zal komen. De Peelbascule is telefonisch bereikbaar via 0493-539215; van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Of loopt u anders gerust even binnen!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen