9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneLijsttrekkers Transparant Deurne en CDA stellen zich voor bij DMG Radio

Lijsttrekkers Transparant Deurne en CDA stellen zich voor bij DMG Radio

In een serie radio-interviews laat DMG je kennismaken met alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne.

Zaterdagochtend waren Frank van Tilburg van Transparant Deurne en Benny Munsters van CDA Deurne te gast in het radioprogramma Deurne Draait Door om meer te vertellen over zichzelf, hun verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van hun partij.

Frank van Tilburg – Transparant Deurne
De partij van Van Tilburg geeft aan dat er over het algemeen weinig vertrouwen is in de politiek en dat willen zij veranderen. In de gemeente Deurne moet volgens hem beter worden samengewerkt door beter naar elkaar te luisteren. Duidelijke en transparante communicatie zijn daarbij voor de partij van Van Tilburg belangrijk. Beluister hieronder het complete interview met Frank van Tilburg van Transparant Deurne.

Benny Munsters – CDA Deurne
Het CDA komt met een verkiezingsprogramma dat helemaal anders is dan elke andere partij, vertelt Benny Munsters. Het programma is volgens hem bewust ‘rijkelijk laat’ bekend gemaakt zodat ze heel concreet per gebied aan kunnen geven wat de partij voor de mensen op de verschillende plekken in de gemeente wil betekenen. Beluister hieronder het hele interview met lijsttrekker Benny Munsters van het CDA.

In het programma Deurne Draait Door gaat presentator Ivan van Oosterhout komende zaterdag 5 maart in gesprek met Tom Oomen van de Deurnese VVD en Jerom Coppus van Progressief Akkoord/GroenLinks/PvdA. Op zaterdag 12 maart volgt DOE! met lijsttrekker Marinus Biemans.

Daarnaast brengt DMG je tijdens de verkiezingsperiode binnenkort ook video-interviews met alle zeven lijsttrekkers waarbij nog verder wordt ingegaan op de verschillende partijprogramma’s en de ideeën van de politici. Deze video-interviews kun je komende tijd bekijken via de nieuwswebsite van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen