9.4 C
Deurne
vrijdag 3 februari 2023
Home- DeurneLuisteraars DMG Radio trekken massaal aan de bel voor soep met frikandel

Luisteraars DMG Radio trekken massaal aan de bel voor soep met frikandel

De winactie ‘Trek aan de bel voor soep met frikandel’ van DMG Radio zorgde zaterdag weer voor veel reacties van luisteraars die de speciale carnavalssoep wilde winnen maar ook de nationale media is de actie van DMG en SOEPlesse niet ontgaan.

De hele dag door waren er verschillende winnaars van de emmertjes frikandelsoep van 1 liter en Bart-Jan Maas uit Deurne won zaterdagmiddag de hoofdprijs in de vorm van 5 liter frikandel speciaal soep.

Carnaval Top 111
Op zondag 27 februari gaat DMG radio door met de carnavalssfeer en wordt de Carnaval Top 111 weer uitgezonden van 11.00 tot 19.00 uur. Luisteraars hebben net als vorig jaar mee kunnen bepalen welke nummers in de lijst komen te staan. De volledige lijst kun je vanaf morgen via de website van DMG bekijken en downloaden. Na de Carnaval Top 111 is er een speciale aflevering van de John & Ramon Show tussen 19.00 en 22.00 uur waarin mensen drie uur lang hun favoriete carnavalsnummers live op de radio aan kunnen vragen en zelf mogen aankondigen.

Branche-website Snacknieuws.nl was de actie van DMG Radio ook opgevallen en meldde dit via hun social media.


De Carnaval Top 111 kun je beluisteren op zondag 27 februari van 11.00 uur tot 19.00 uur. DMG Radio is in de regio Deurne te ontvangen op 106.2 FM en online via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen