12.7 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneLijsttrekkers Van Ooijen (50Plus) en Verstappen (DeurneNU!) stellen zich voor bij DMG...

Lijsttrekkers Van Ooijen (50Plus) en Verstappen (DeurneNU!) stellen zich voor bij DMG Radio

In een serie radio-interviews laat DMG je kennismaken met alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne.

Zaterdagochtend waren Edmond van Ooijen van 50Plus en Anne Damen-Verstappen van DeurneNU! als eersten aan de beurt om meer te vertellen over zichzelf, hun verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van hun partij.

Edmond van Ooijen – 50Plus
Van Ooijen wil op z’n minst gaan voor één zetel bij de verkiezingen in Deurne. “We zetten ons zeker niet alleen in voor 50-plussers. De situatie voor ouderen is wel de laatste tijd zeer onder druk komen te staan en je ziet ook dat in verschillende discussies jong tegen oud worden uitgespeeld. Dat is buitengewoon jammer”, vertelt 50Plus-lijsttrekker Van Ooijen. Beluister hieronder het hele interview.

Anne Damen-Verstappen – DeurneNU!
De partij van Damen-Verstappen is er eentje die er voor iedereen is, dat is ook te zien aan de samenstelling van de kandidatenlijst legt ze uit: “Het is een heel gemêleerd gezelschap qua leeftijd en ook uiteenlopend van maatpak tot spijkerbroek.” Het woningtekort is voor DeurneNU! één van de speerpunten. “Ik heb zelf een leeftijd waarin ik om me heen zie hoe nijpend de situatie is, dus wat mij betreft bouwen en nog eens bouwen en die woonvisie updaten”, zegt Damen-Verstappen. Beluister hieronder het volledige interview.

Andere lijsttrekkers
In het programma Deurne Draait Door wordt komende zaterdag 26 februari in gesprek gegaan met Frank van Tilburg van Transparant Deurne en Benny Munsters van het CDA. Zaterdag 5 maart worden Tom Oomen van de Deurnese VVD en Jerom Coppus van Progressief Akkoord/GroenLinks/PvdA ontvangen en op zaterdag 12 maart volgt DOE! met lijsttrekker Marinus Biemans.

Video-interviews
DMG brengt je tijdens de verkiezingsperiode ook video-interviews met alle zeven lijsttrekkers waarbij nog verder wordt ingegaan op de verschillende partijprogramma’s en de ideeën van de politici. Deze video-interviews kun je komende tijd bekijken via de nieuwswebsite van DMG.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne via 106.2 FM, overal online via dmgdeurne.nl en met de DMG-app. Die kun je gratis downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen