18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneRamona Koonings presenteert eigen nieuwe bruidsmodecollectie

Ramona Koonings presenteert eigen nieuwe bruidsmodecollectie

Koonings The Wedding Palace in Deurne heeft vanaf komende dinsdag naast alle bekende merken ook een nieuwe collectie die is ontworpen door eigenaresse Ramona Koonings.

Dinsdag 22 februari wordt haar eigen bruidsmodecollectie voor dit jaar gepresenteerd. Daarin heeft de Deurnese bruidsmodeontwerpster gekozen voor unieke trouwjurken, voor bruiden die een statement willen maken. Met haar collectie wil ze weg blijven van de gebaande paden en ontwerpt ze jurken die opvallen door het model of de keuze voor niet standaard stoffen.

Wow-effect
“Ik mis in veel andere collecties het wow-effect voor bruiden die echt een uitgesproken jurk willen dragen op de mooiste dag van hun leven. Mijn eigen collectie is dan ook gedurfd en zeker niet voor elke bruid geschikt. Daar tegenover staat dat nergens in Nederland dergelijke jurken te vinden zijn; bruiden met een geheel eigen smaak zijn daarom echt op ons aangewezen als ze een statementjurk zoeken”, vertelt Koonings.

Pareltjes
De Ramon Koonings collectie 2022 bestaat uit 58 trouwjurken en staat bol van innovatieve en iconische ontwerpen. “De luxe stoffen en handgemaakte afwerking maken het echt pareltjes om te zien”, legt Ramona Koonings uit. “Er is een breed scala aan glitterjurken en intense sterrenstof. Een sexy hoge split in de rok komt in meerdere ontwerpen terug en wordt afgemaakt met bijzondere rugpanden, modieuze mouwen of schouderbandjes en unieke elementen op het lijfje.”

Say Yes To The Dress
Ramona Koonings nam op haar zeventiende Koonings the Wedding Palace in Deurne over. Met haar televisieoptredens bij onder andere Say Yes To The Dress (TLC) en Married At First Sight (RTL4) is zij één van de toonaangevende bruidsmode-specialisten van Nederland. Koonings the Wedding Palace in Deurne is sinds 2018 het grootste bruidsmodehuis ter wereld. Naast meer dan 4.500 trouwjurken vind je er ook trouwpakken, gelegenheidskleding, communiekleding en trouwauto’s.

Foto: Peter Woods Photography

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen