12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneLINC brengt ondernemers in Deurne dichter bij elkaar: ‘We leren van elkaar...

LINC brengt ondernemers in Deurne dichter bij elkaar: ‘We leren van elkaar en met elkaar’

De leden van netwerkclub LINC uit Deurne weten hoe belangrijk het is om als ondernemer of professional te sparren met collega’s. Daarom nodigen ze anderen uit om kennis te maken met hun organisatie op vrijdag 27 januari tijdens het eerste LINC Your Friend Festival in het Cultuurcentrum in Deurne.

Tijdens het evenement kun je in gesprek gaan met de leden van LINC en kun je onder meer een nieuwe professionele LinkedIn-profielfoto maken. Daarnaast kun je een zogenoemde mini Human Design reading doen, je fitheid testen en jezelf onderdompelen in de wereld van de virtual reality.

Fantastische spreker
Volgens de leden is het de moeite waard voor allerlei mensen om langs te komen bij de avond: “Er staat een fantastische spreker op het programma! Of je nou ondernemer of gewoon een ondernemend type en of je nou een eigen bedrijf hebt of juist werknemer bent bij een bedrijf, er is informatie en inspiratie voor iedereen.”

Voor de bezoekers van het LINC Your Friend Festival staan een hapje en drankje klaar en is er een goodiebag verkrijgbaar. Het event vindt plaats op vrijdag 27 januari in Cultuurcentrum Deurne en start om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Foto: LINC Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen