12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneTurnsters KDO Deurne winnen meerdere medailles in Valkenswaard

Turnsters KDO Deurne winnen meerdere medailles in Valkenswaard

De turnsters van KDO Deurne hebben afgelopen weekend bij hun eerste teamwedstrijd van dit seizoen verschillende medailles weten te behalen. Verspreid over twee dagen lieten de dames in Valkenswaard hun kunsten zien.

Op zaterdag was het de beurt aan de middenbouw niveau 4 en bovenbouw supplement E. Britt, Fem, Fiene, Liz, Milou en Yen voerden, met name op sprong en vloer, mooie en strakke oefeningen uit. Samen behaalden ze de bronzen medaille. In de andere baan bij de bovenbouw turnden Ella, Monique en Yi Mei in teamverband samen met Dirkje en Lizette van turnvereniging de Molenwiek Asten. Met onder andere sterke brug- en balkoefeningen mochten ze gezamenlijk de gouden medaille omhangen

Hoge scores
Zondag mochten de teams in de middenbouw niveau 5 en bovenbouw supplement F aantreden. Ayla, Djuna, Eefje, Janthe, Naomi en Sam turnden op alle toestellen nieuwe onderdelen en prima oefeningen. Hiermee werden ze verdiend tweede. Bij de bovenbouw vormden Lenn en Tessa samen met Evi, Lynn en Nienke, eveneens uit Asten, een team. Met hoge scores op balk en vloer, wist dit team er ook met de winst vandoor te gaan.

De volgende wedstrijd voor de turnsters van KDO vindt plaats op 18 en 19 maart en wordt een thuiswedstrijd in sporthal De Peelhorst in Deurne.

Foto: KDO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen