4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneLINC neemt online Ondernemerscafé Deurne over

LINC neemt online Ondernemerscafé Deurne over

Netwerkclub LINC neemt dinsdag 18 mei de online editie van het Ondernemerscafé Deurne over. Presentator Niels Crooijmans ontvangt samen met Antonie van der Heijden gasten aan tafel voor een live gesprek in het vertrouwde “De Brouwer”.

Aan tafel zit deze keer Ramon van Zundert, mede-eigenaar van bouwbedrijf “Bukkems-Willems”. Samen met Ramon zit Susette Hendriks van “Red Fox mediation” uit Deurne, en voorheen Koonings Bruidsmode, aan tafel. Twee verschillende sectoren om diverse onderwerpen te bespreken.

Tweede blok
In het tweede blok zitten Koen en Bennie van Bree van Van Bree reclame uit Asten aan. tafel Koen is lid van LINC en wil al langere tijd meer vertellen over zijn bedrijf. Hij wil graag aanschuiven in het OCD en het leek hem erg leuk om samen met zijn vader aan te schuiven om te vertellen over het ondernemerschap binnen de familie.

Live
Ook dit ondernemerscafé, ook nu zonder publiek, zal live worden uitgezonden en is vanaf 21.00 uur via de website  te volgen. Ondernemerscafé Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne – van grote bedrijven tot de detailhandel – bezighoudt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen