13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneLine-up FriDMG-live 2017 bekend

Line-up FriDMG-live 2017 bekend

Trip To Dover, Erwin van de Weijer, GoodSouls en SOME DAY staan op FriDMG-live 2017. Op vrijdag 20 oktober treedt in de grote zaal van Cultuurcentrum Martien van Doorne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands.

Trip To Dover

Trip To Dover is een alternatief indie electro duo. Hun single Boy werd door de luisteraars van DMG radio gekozen als beste track van 2016. Vorig jaar speelde Trip To Dover FriDMG-live helemaal plat. Dit jaar zijn Olga en Johannes terug met een exclusief akoestisch optreden. Dat belooft heel bijzonder te worden!

Erwin van de Weijer

Erwin is een jonge en getalenteerde singer-songwriter. Na verschillende optredens bij opTIMaal, werd hij opgepikt door onder andere Muziekcafé TamTam en hij stond in april nog in het voorprogramma van The Royal Music Night op een bomvolle Markt in Deurne. Erwin weet iedereen te raken met zijn eigen werk en covers.

GoodSouls

GoodSouls is een indie-rockband met covers van onder meer Saybia en Starsailor. Frontman Sander Voets is zeker geen onbekende. Hij speelde in 2013 op de eerste editie van FriDMG-live. We zijn als organisatie dan ook heel blij dat Sander er samen met zijn nieuwe bandmaten Martijn, Joris en Peter bij is op 20 oktober!

SOME DAY

SOME DAY is een pop/rock band. Hun single Saviour schopte het tot plek 7 in de iTunes Rock Charts NL. De debuut EP van deze jonge gasten staat vol met nog veel meer toffe tracks. Ook live maken Jeroen, Simon, Brian, Casper en Sen er een muzikaal feestje van.

Vierde keer
DMG houdt dit jaar voor de vierde keer FriDMG-live. Tijdens FriDMG-live 2017 krijgt lokaal muzikaal talent, dat eerder al eens in opTIMaal op DMG radio te gast was, de mogelijkheid om op een groot podium op te treden. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ Tim van der Weerden.

Zet jezelf hier alvast op aanwezig.

De zaal is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. Het evenement begint om 20.30 uur en is op 20 oktober ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM.

Succes
De eerste editie van FriDMG-live vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, koos de organisatie ervoor om het evenement te verhuizen naar de grote zaal. Ook de vierde editie vindt daar plaats.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen