24.6 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneLopersgroep Deurne klaar voor ontvangst van wandelaars Kennedymars

Lopersgroep Deurne klaar voor ontvangst van wandelaars Kennedymars

Inmiddels is het een traditie dat de wandelaars van de Kennedymars Deurne binnenkomen via het terrein van Atletiek Vereniging en Lopers Groep Deurne (AV-LGD) aan de Vloeiendsedreef. Komende zaterdag worden de eerste lopers rond 22.00 uur verwacht en leggen ze ook een stuk van de route af over de atletiekbaan.

Op deze locatie is een grote verzorgings- en rustpost waar de wandelaars eten en drinken kunnen krijgen en indien nodig behandeld kunnen worden door de EHBO.

“We hebben bij de afgelopen keren veel complimenten gekregen over de mooie ambiance op ons terrein van zowel mensen die bij ons kwamen kijken naar de doorkomst als deelnemers aan de Kennedy Mars”, vertelt Benny Linders van AV-LGD. “Ook dit jaar voor de zestigste editie van de wandeling hebben we gezorgd voor versieringen, zoals honderden meters aan vlaggetjes langs de baan en sfeerverlichting.”

Voor de kinderen is er al vanaf de middag een groot springkussen waarop ze zich uit kunnen leven en ook aan de voetballiefhebbers is gedacht. “Vanaf 20.45 uur zijn mensen welkom om eerst het Nederlands elftal aan te moedigen en vervolgens de lopers van de Kennedymars. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje”, zegt Linders.

Het terrein van de AV-LGD vind je aan de Vloeieindsedreef 13 in Deurne.

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen