8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneLuisteraar is de baas tijdens ‘Koning voor een dag’ op DMG Radio

Luisteraar is de baas tijdens ‘Koning voor een dag’ op DMG Radio

Door de coronaregels zullen ook dit jaar met Koningsdag in Deurne geen grote festiviteiten en evenementen plaatsvinden. Om op dinsdag 27 april toch een beetje het feestgevoel te krijgen, brengt DMG Radio net als vorig jaar een speciale uitzending onder de naam ‘Koning voor een dag’. Tijdens het negen uur durende radioprogramma zijn de luisteraars de baas en mogen zij bepalen welke muziek er wordt gedraaid op DMG Radio en kan van thuis uit toch Koningsdag worden gevierd.

Presentator Robin Senders legt uit: “Vorig jaar hebben we ook op deze manier de luisteraars toch nog een beetje het gevoel gegeven van Koningsdag en dat sloeg toen goed aan. Het is natuurlijk anders dan anders maar het is mooi om te zien dat de muziek die we draaien veel goed kan maken en dat kan echt van alles zijn; van Metallica tot Anneke Grönloh.”

Naast de liedjes die de luisteraars de hele dag kunnen aanvragen, zijn er ook elk uur Oranje Pakketten te winnen met daarin een Oranje Menu met een Kingsize hamburger en een Oranje drankje van Daily Deurne en een Oranje polo en cap van Vakgarage Spreeuwenberg in Deurne. Om het pakket te winnen, moet de luisteraar goed de uitzending volgen. Wanneer het Oranje Alarm voorbij komt, wint de luisteraar die als eerste een Whatsapp stuurt naar 06-1 66 55 77 3 of als eerste belt naar 0493-745020 een Oranje Pakket.

Elk uur draaien de presentatoren van DMG ook aan het ‘Koningsrad’, een rad met 27 favoriete nummers van Willem Alexander, het rad bepaalt telkens welk liedje er dat uur wordt gedraaid. Tussen alle muziek door, zijn er interviews met clubs en organisaties uit de gemeente Deurne die ook alternatieve Oranje-activiteiten houden die dag.

‘Koning voor een dag’ wordt op dinsdag 27 april van 10.00 tot 19.00 uur gepresenteerd door Ivan van Oosterhout en Dennis Mansvelders (10-13 uur), Robin Senders en Thijs van den Boomen (13-16 uur) en Ramon van Hoek en John Wijnen (16-19 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen