3.2 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneLuisteraars DMG Radio reageren massaal op ‘Oliebollen-alarm’

Luisteraars DMG Radio reageren massaal op ‘Oliebollen-alarm’

De luisteraars van DMG Radio konden afgelopen week van donderdag t/m zaterdag gratis een oliebollenpakket in handen krijgen.

Elke keer als in een van de radioprogramma’s het ‘oliebollen-alarm’ afging, was de luisteraar die als eerste reageerde een pakket met 12 oliebollen en 12 krentenbollen rijker. Op zaterdagochtend 30 december tussen 9 en 12 uur won Natasja van Eunen-Relou uit Deurne het megapakket met 25 oliebollen en 25 krentenbollen in het programma Deurne Draait Door.

Heb je geen oliebollenpakket gewonnen bij DMG en wil je voor de jaarwisseling wel oliebollen in huis hebben? Dan kun je vandaag nog terecht bij Oliebollenkraam Deurne. De kraam staat dit jaar aan het Anna Terruwe plein aan de Stationsstraat naast Pashion Fashion in Deurne. Oliebollenkraam Deurne is vandaag nog geopend tot 18 uur.

Van Oud op Nieuw kun je tijdens het nuttigen van de oliebollen op DMG Radio genieten van een feestelijk einde van het oude jaar en een spetterend begin van 2019. Van 22 tot 24 uur telt Ronald de Cortie af naar het nieuwe jaar met Ronald Late Night – The Party Edition en vanaf het begin van het nieuwe jaar tot 6 uur ’s ochtends trakteert DMG je op 6 uur lang de lekkerste party-hits nonstop in de mix.

DMG Radio beluister je via 106.2 FM in heel Zuid-oost Brabant, Ziggo 94.4 en via dmgdeurne.nl en de Tunein app.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen