5.7 C
Deurne
maandag 30 januari 2023
Home- DeurneLuna, Tren en Nienke & Jinte winnaars Deurne's Got Talent 2019

Luna, Tren en Nienke & Jinte winnaars Deurne’s Got Talent 2019

Luna Sabella, Tren Pouwels en Nienke Janssen & Jinte van Heugten zijn de winnaars geworden van Deurne’s Got Talent 2019. In een spetterende finale streden zondagmiddag acht finalisten om de prijzen.

Jongleren, zingen, gitaar spelen en ballet. Het kwam allemaal voorbij tijdens de finale van Deurne’s Got Talent 2019. De jury bestond dit jaar uit Loes Verschuuren (balletlerares), Jenneke Wouters (zang- en musicaldocent) en David Vermeulen (theatermaker). Het werd het drietal door de kandidaten behoorlijk lastig gemaakt. Het niveau van de optredens lag erg hoog. “Veel deelnemers hebben echt iets gedaan met de feedback uit de voorronde,” aldus de jury.

Drie categorieën
Er waren prijzen te verdelen in drie categorieën. Luna Sabella (8) wist met haar balletuitvoering de winst te behalen in de categorie basisonderwijs. De themaprijs ging naar de 8-jarige Tren Pouwels, die verschillende nummers uit films speelde in een soort medley. Het thema van Deurne’s Got Talent 2019 was film, in het kader van de Nacht van het Witte Doek. Nienke Janssen & Jinte van Heugten zongen het nummer ‘Rewrite The Stars’, waarmee ze wonnen in de categorie voortgezet onderwijs.

Cheque
Luna en Nienke & Jinte namen naast de beker ook een cheque van 100 euro in ontvangst. Dat bedrag mogen zij besteden aan het volgen van workshops. De presentatie van de finale van Deurne’s Got Talent 2019 was in handen van Bart van Lierop en Tim van der Weerden.

Bekijk hieronder een fotoverslag van de finale:

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen