10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneLunchconcert in Willibrorduskerk Deurne met optreden van popkoor SKoor

Lunchconcert in Willibrorduskerk Deurne met optreden van popkoor SKoor

Rond het thema ‘Verbinding’ is op dit moment een kunsttentoonstelling te zien in de St. Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne. Zondag 15 mei wordt er van 12.00 tot 15.00 uur in hetzelfde thema ook een lunchconcert gegeven in de kerk met muziek van Carolien van Hulst en een optreden van popkoor SKoor. Tijdens het concert wordt kosteloos een lunch aangeboden aan de bezoekers. Aanmelden voor de gratis voorstelling is alleen vandaag nog mogelijk.

Het optreden is niet alleen bedoeld voor gebruikelijke bezoekers van de concerten in de kerk maar is deze keer ook speciaal gericht op alle mensen die vanwege hun gezondheid tijdens de coronacrisis veel alleen thuis of in een instelling moesten blijven. Zij kunnen met bijvoorbeeld hun partner of mantelzorger aanwezig zijn bij dit concert waar samen zingen, luisteren naar muziek en bezichtigen van kunst centraal staan.

Naast het optreden van Carolien van Hulst en popkoor SKoor zal pastoor Paul Janssen spreken. Daarbij wordt hij ondersteund door een lied van Emmy Augustus-van Deursen. In de kerk is tijdens het concert ook het twintig meter lange doek met veertig afbeeldingen van 1300 jaar Deurne tentoongesteld en is er gelegenheid om de kunsttentoonstelling ‘Verbinding’ te bezichtigen.

Vanwege de lunch, is aanmelden voor dit concert vóór donderdag 12 mei nodig. Dit kan via www.willibrorduskerk.nl/concerten of telefonisch bij het Parochiecentrum via 0493-312486.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen