9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneNa succesvolle eerste editie inschrijving gestart voor Mol van Deurne 2022

Na succesvolle eerste editie inschrijving gestart voor Mol van Deurne 2022

Het duurt nog even voor het spel op 5 september echt van start gaat, maar inschrijven voor de Mol van Deurne 2022 kan vanaf deze week al wel. Daarvoor moet je een team samenstellen van minimaal vier en maximaal twaalf leden. Teams die zich voor 1 juni aanmelden, krijgen ook een extra hint. Inschrijfformulieren zijn te krijgen via email bij de nieuwe mol maar ook bij het VVV-kantoor in Deurne.

Vorig jaar was Noëlle van Bussel de persoon achter het masker bij de eerste editie van De Mol van Deurne. Zij begeleidt dit jaar de nieuwe mol bij het spel waarin teams met het uitvoeren van verschillende opdrachten achter de identiteit van De Mol moet zien te komen. Over wie de Mol dit jaar is, kan ze nog niets verklappen: “Ik ga nog niets zeggen, ook niet of het een hij of zij is maar het wordt nog meer de moeite waard om mee te spelen. Eigenlijk vind ik wel jammer dat ik niet weer zelf De Mol kan zijn.”

Vanaf 5 september gaat de strijd echt los in de zes weken durende zoektocht naar de Mol van Deurne 2022. Vooraf worden er al verschillende hints verspreid, onder meer via DMG Radio in het programma Deurne Draait Door. Meer informatie over hoe je jouw team kunt aanmelden, vind je op de Facebookpagina van de Mol van Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen