10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneLuuk Seijkens maakt overstap van Neerkandia naar SV Deurne

Luuk Seijkens maakt overstap van Neerkandia naar SV Deurne

Neerkandia-speler Luuk Seijkens maakt komend seizoen de overstap naar SV Deurne. De voetballer is bij de Neerkantse club al jaren een vaste waarde; reden voor SV Deurne om deze ex-jeugdspeler van de blauwwitten in de gaten te houden en nu in te lijven.

“In de afgelopen periode zijn gesprekken gevoerd met de spelers van Deurne 1 en Deurne JO23 om te komen tot een selectie voor het seizoen 2024-2025”, meldt SV Deurne. “De spelersgroep blijft nagenoeg intact, maar we houden als TZ (Technische Zaken) en staf onze ogen open en blijven ook in contact met (jeugd)spelers met een SV Deurne-achtergrond die elders voetballen in verband met een eventuele komst naar SV Deurne.”

Mooie aanvulling
Een voorbeeld daarvan is Luuk Seijkens waarmee SV Deurne afgelopen jaren contact is blijven houden: “Luuk is een speler die in de voorhoede van SV Deurne een mooie aanvulling kan vormen op andere jonge spelers uit de jeugd, die de afgelopen periode al volop meedoen in Deurne 1.”

Seijkens treedt hiermee in de voetsporen van vader Hans, oom Marcel en oom Marijn, die ook allemaal hebben gespeeld bij SV Deurne. “Ik heb het de afgelopen jaren goed naar mijn zin gehad bij Neerkandia. De overstap van Neerkandia naar SV Deurne aankomend seizoen is voor mij een mooie sportieve uitdaging. Ik kijk uit naar volgend seizoen”, zegt Luuk Seijkens.

Juiste instelling en ambitie
Erwin Boerenkamps van SV Deurne denkt dat de nieuwe aanwinst goed past in het geheel: “Met de juiste instelling en ambitie blijkt dat een speler die op een iets lager niveau dan SV Deurne speelt, goed kan aanhaken. Gert Swinkels (Neerkant) en Joris van den Heuvel (Liessel) zijn hier goede voorbeelden van in de afgelopen seizoenen: zij zijn onbetwiste basisspelers geworden. Wij zien deze kans ook voor Luuk en wensen hem alle sportieve succes toe.”

Foto: SV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen