15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneMaandwinnaars IVN-fotowedstrijd bekend; mooiste natuurkiekjes uit Deurne, Asten en Someren

Maandwinnaars IVN-fotowedstrijd bekend; mooiste natuurkiekjes uit Deurne, Asten en Someren

Elke maand worden door IVN Asten-Someren de mooiste foto’s geselecteerd uit alle inzendingen voor de fotowedstrijd in verband met het 60-jarig jubileum van de organisatie. Voor september zijn de winnaars bij de volwassenen: Dory Verberne uit Helenaveen met haar foto van de lampionplant, Yolanda van Bussel uit Deurne met de kommawespenboktor en de zwarte ooievaar van Erik Ganzeboom uit Asten.

Bij de jeugd werden de zonnebloem van Marit Joosten en de veldwesp van Stef Goorts gekozen als mooiste foto’s.

In oktober kunnen fotografen uit Deurne, Asten en Someren nog één keer een poging wagen om maandwinnaar te worden. Uit alle winnaars van de afgelopen maanden wordt op vrijdag 17 november tijdens een bijeenkomst in IVN-clubgebouw De Stulp de beste foto uit alle inzendingen gekozen.

Natuurmanifestatie
Zondag 8 oktober worden bij de natuurmanifestatie van IVN Asten-Someren ook de mooiste inzendingen tot nu toe getoond in een doorlopende presentatie op een groot scherm. In het kader van het 60-jarig bestaan zijn er van 13.00 tot 17.30 uur verschillende activiteiten in de Stulp en op het buitenterrein aan de Ostaderstraat 30 in Asten. Daarnaast presenteren de verschillende werkgroepen van IVN zich.

Meedoen aan de fotowedstrijd van IVN Asten-Someren kan nog in oktober door je foto te sturen naar foto@ivnastensomeren.nl.

Foto’s: IVN Asten-Someren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen