27.8 C
Deurne
donderdag 18 juli 2024
Home- DeurneMagische opening kermis Deurne

Magische opening kermis Deurne

De voorbereidingen voor de kermis zijn al in volle gang en komende vrijdag 21 juni om 17.00 uur start de kermis in Deurne weer. Dit jaar wordt deze geopend door een illusionist met een spectaculaire magische show.

Naast de gebruikelijke attracties als de Polyp, Breakdance, Fun House, Ultimate en de X-Factory is er dit jaar ook een achtbaan genaamd Magic Mouse. De achtbaan is 18 bij 32 meter groot en net als bij andere achtbanen word je in een karretje omhooggetrokken, waarna de rollercoasterrit begint. Halverwege gaan de karretjes ook nog ronddraaien wat het extra spannend maakt.

Dino’s

Op zondagmiddag zijn er om 15.00 uur op de kermis twee dinosauriërs te zien en op maandagavond is er vanaf 19.00  uur vermaak voor de kinderen met Clown Desalles. De kermis wordt afgesloten op dinsdagavond met een grote vuurwerkshow om 22.30 uur.

Veel muziek

Rondom de kermis is er ook van alles te doen bij de verschillende horecazaken. Bij Beekman & Beekman is er onder meer een Meezing Matinée met Lux ’n Flex en een optreden van Ricardo Moreno, the Darkraver. In de feesttent van de Brouwer en Senza Pari zijn er verschillende acts zoals de Loco Loco Discoshow, Plein Vijf heeft onder andere een optreden van Dirk Drost en bij de Potdeksel staat PD the Next op het podium. In Café de Sleutel zijn er muziekoptredens van onder meer de Gentlemens Agreeband, de Bad Ties treden op in Café Tam Tam en Café de Ocean en de Borrel hebben onder andere MC Craniax op het programma staan.

Weekmarkt

In verband met de kermis in Deurne zijn van 21 tot en met 25 juni een aantal straten afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers en bevoegden. De weekmarkt wordt op vrijdag 21 juni gehouden op het parkeerterrein aan de Wolfsberg.

Van woensdag 19 juni vanaf 08.00 uur tot 17:00 uur op woensdag 26 juni zijn de volgende straten afgesloten:

  • de Markt, de Molenstraat (gedeeltelijk), de Visser (gedeeltelijk), de Oude Martinetstraat, de Helmondseweg (gedeelte tussen Markt en Aaltje Reddingiusstraat);
  • de Kerkstraat (gedeelte tussen Markt en ingang parkeerterrein);
  • parkeerterrein Kerkstraat – Molenstraat (vanaf dinsdag 07.00 uur);

De winkels in de Molenstraat blijven (overdag) tijdens de kermis bereikbaar.

Van 05.30 uur op vrijdag 21 juni tot 17.00 uur op woensdag 26 juni is ook de volgende weg afgesloten:

  • de Helmondseweg (van Aaltje Reddingiusstraat tot aan de toegang van Hotel Plein Vijf).
- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen