-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneMarinus Biemans neemt bestuurstaken Senzer over van Marnix Schlösser

Marinus Biemans neemt bestuurstaken Senzer over van Marnix Schlösser

De bestuurstaken die vertrekkend wethouder Marnix Schlösser bij Senzer vervulde, worden overgenomen door zijn collega-wethouder Marinus Biemans. Schlösser neemt vandaag in Deurne afscheid tijdens de gemeenteraadsvergadering. Hij gaat als senior adviseur aan de slag bij het organisatiebureau & Van de Laar in Eindhoven.

Biemans ziet zijn aanstelling als nieuw lid van het Dagelijks Bestuur van Senzer als een interessante uitdaging: “ Mooie kans om mijn portefeuille te verbreden en naast ‘economie’ ook ‘arbeidsmarkt’ eraan toe te voegen.”

Dankbaar en trots
De politieke carrière van Schlösser komt met zijn overstap naar organisatiebureau & Van de Laar tot een eind. “Ik ben ongelofelijk dankbaar voor de afgelopen jaren. We hebben veel voor elkaar gekregen en daar ben ik trots op. De samenwerking met het college, de raad en de gemeentelijke organisatie was bijzonder prettig, ook als het even moeilijk was. Ik ga dat dan ook enorm missen. Tegelijkertijd heb ik natuurlijk ook heel veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan”, legt Schlösser uit.

De raadsvergadering van dinsdag 25 januari zal voor Marnix Schlösser de laatste zijn. Het officiële afscheid is donderdag 27 januari via een livestream te volgen vanaf 16.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen