4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneMarjan Verhoeven presenteert gedichtenbundel Voortleven in Museum De Wieger

Marjan Verhoeven presenteert gedichtenbundel Voortleven in Museum De Wieger

In de in de laatste maanden van de levens van haar ouders schreef Marjan Verhoeven de gedichtenbundel Voortleven. Het hielp haar het verlies te accepteren en uiting te geven aan haar gevoelens. Donderdagavond 28 september is ze te gast in Café De Wieger, waar Marjan Verhoeven haar gedichtenbundel presenteert.

Voor de literaire avond is als locatie bewust gekozen voor het museum in Deurne. Marjan Verhoeven is de dochter van Cor Verhoeven, die opgroeide tegenover De Wieger, vriend was van Pieter Wiegersma en jarenlang als vrijwilliger actief was bij het museum.

Livemuziek
In deze editie van Café De Wieger brengt Verhoeven een aantal van de gedichten en verhalen uit de bundel. Vertellingen die volgens de schrijfster zorgen voor een lach, een traan en herkenning. Ook is er livemuziek van Laurence & Alda, die zingen over het Brabantse (voort)leven. Tijdens de avond wordt de gedichtenbundel Voortleven ook te koop aangeboden.

Café De Wieger met Marjan Verhoeven vindt plaats op donderdag 28 september om 20.00 uur in het Groot Atelier van Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 in Deurne. De entree is 5 euro. Reserveren is gewenst en kan op dewieger.nl.

Foto’s: Museum De Wieger

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen