4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneStijlvolle preview van Fashion Week met modeshow in Deurnese restaurants

Stijlvolle preview van Fashion Week met modeshow in Deurnese restaurants

De gasten van Jut & Jul Gastrobar en restaurant Senza Pari in Deurne werden vrijdagvond tussen de drankjes en hapjes door getrakteerd op een modeshow met de nieuwste kleding voor het najaar. Hiermee werd een preview gegeven van Fashion Week Deurne.

Op de catwalks in het centrum waren de klassieke, bruine en zwarte kleuren te zien, waarmee deze herfst en winter wordt teruggegaan naar de basis. Daarnaast zijn er dit seizoen ook kleuren die nét even wat meer leven blazen in je looks, zoals vurig rood, botergeel, ijsblauw, zacht groen en camel.

Modekaart
Tijdens de Fashion Week werken 35 ondernemers in het centrum samen om Deurne van 24 tot en met 30 september op de modekaart te zetten. In samenwerking met Centrum Management Deurne worden er modeshows, winacties en andere activiteiten gehouden.

Zondag gaat de Fashion Week om 12.00 uur officieel van start en is er naast een modeshow een loterij, waarmee onder andere een vier uur durende shopervaring met een lokale personal shopper valt te winnen en cadeaubonnen van Das Mooi Deurne. Ook maken deelnemers van de loterij kans op Special Edition-tassen, die zijn ontworpen door Henry van de Berkmortel en zijn gevuld met het schetsboek van Deurne.

DMG-fotograaf Harold van der Burgt maakte een fotoreportage van de modeshow op vrijdagavond.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen