8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneMarnix Schlosser en Helm Verhees te gast in Deurne Kiest

Marnix Schlosser en Helm Verhees te gast in Deurne Kiest

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart gaat DMG op radio en tv je helpen met stemmen. In de tweede uitzending van Deurne Kiest op woensdag 21 februari van 19 tot 20 uur worden Marnix Schlosser van de VVD en Helm Verhees van Deurne Nu ontvangen om hun partijprogramma toe te lichten.

De woensdag er op doen Nick Thijssen van de PvdA en Marinus Biemans van Doe! hetzelfde voor hun partijen en tot slot is op woensdag 7 maart Leo Cuijpers van het CDA te gast om zijn programma over te brengen aan de kiezer. Aansluitend volgt in die aflevering een samenvatting van de eerdere gasten. In de eerste uitzending van Deurne Kiest waren Frank van Tilburg van Transparant Deurne en Carly Arts van Progressief Akkoord/Groen Links te horen over hun standpunten en partijprogramma’s.

Op woensdagavond 14 maart kun je ook meeluisteren naar het live-debat tussen de verschillende lijsttrekkers in Liessel en op de verkiezingsavond zelf, woensdag 21 maart hoor je alle uitslagen en de reacties als eerste bij DMG en kun je de avond in het Cultuur Centrum Deurne live meebeleven via het Youtube-kanaal van DMG TV.

DMG Radio is te beluisteren op 106.2 FM en Ziggo kabel 94.4 FM, DMG TV is te bekijken via dmgdeurne.tv

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen