18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- LiesselMart van Dam ontvangt Vetlirre Medaille bij De Kei

Mart van Dam ontvangt Vetlirre Medaille bij De Kei

Uit handen van burgemeester Mak heeft Mart van Dam afgelopen weekend in Liessel een Vetlirre Medaille ontvangen. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn inzet tijdens carnaval bij CS De Kei.

De gemeente reikt de Vetlirre Medaille jaarlijks uit aan personen die zich langdurig inzetten voor carnaval. In 1997 is Mart lid geworden van De Kei, als lid van de Raad van Elf. Dat heeft hij tot 2012 gedaan. Toen vond hij het tijd om te stoppen. Daar kreeg Mart later spijt van, wat ervoor zorgde dat hij in 2015 terug kwam bij de Liesselse Raad van Elf. Tot en met  2017 is Mart lid gebleven, daarna heeft hij echt afscheid genomen van De Kei.

“Mart is altijd een fanatiek en betrokken lid geweest. Een gezellige man, genietend van een biertje, achter aan de bar. Ook heel actief (samen met Franka) als het gaat om de vlooienmarkt. Zeker ook gedurende de jaren dat hij niet meer bij De Kei is. Daarbij gaat Mart zijn speciale aandacht uit naar alles waar een stekker aan zit en verzorgt hij gedurende de week voor de muziek”, schrijft de carnavalsstichting op de site.

Foto: CS De Kei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen