1.6 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- NeerkantExpositie met carnavalsmode in museum Techniek met 'n Ziel

Expositie met carnavalsmode in museum Techniek met ’n Ziel

Liesbeth Goorts exposeert tot 28 februari door haar gemaakte carnavalsmode in museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant. Er zijn onder meer kostuums, hoeden en pruiken te bekijken.

De officiële opening van de expositie werd afgelopen zaterdag om 11.11 uur verricht door prins Peter en prinses Chantal van de Neerkantse carnavalsvereniging De Ulewappers.

Meer kleding dan dagen
Goorts volgde jaren geleden een aantal workshops carnavalsjassen ontwerpen en naaien. Voor haar familie en zichzelf ontwerpt en maakt ze graag carnavalsjassen, rokken, jurken en gilets met veel ‘glitter en glamour’. “Haar familie en zij hebben alleen één probleem: ze hebben veel meer carnavalskleding dan carnavalsdagen. Ze is dan ook blij dat ze een groot deel van de collectie tijdens de carnavalsperiode mag exposeren in ons museum”, zegt Nel Cosijn van Techniek met ’n Ziel.

De expositie is tijdens de openingstijden van het museum ( woensdag tot en met vrijdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur) te bezichtigen in De Wientjeskamer op de eerste verdieping.

Foto’s: Museum Techniek met ’n Ziel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen