20.6 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneMartien Thijssen ontvangt D'n Opsteker 2019

Martien Thijssen ontvangt D’n Opsteker 2019

Op vrijdag 4 januari werd Martien Thijssen verrast door de PR|CIE met D’n Opsteker. In het Pakhuis van Plein Vijf waren de Peelstrekels bij elkaar om aanwezig te zijn bij het uitreiken van de eerste krant aan Prins Nico 1.

D’n Opsteker wordt jaarlijks door de PR|CIE uitgereikt aan iemand die voor, of achter de schermen een toegevoegde waarde is voor de carnaval in het Peelstrekelrijk. Het is de 28e keer dat D’n Opsteker werd uitgereikt door PR|CIE. Dit gezelschap dat is aangesloten bij De Peelstrekels dat als doel heeft de carnaval op te vrolijken met ludieke acties.

Verrassing
Thijssen dacht dat hij, als voorzitter van de krantencommissie, Prins Nico 1 een print op canvas van de voorkant van De Peelstrekel overhandigde. Het bleek anders te zijn. In de verpakking zat namelijk de bijbehorende oorkonde van D’n Opsteker. Hiermee wordt Thijssen de opvolger van Paul Janssen die hem vorig in ontvangst mocht nemen.

Martien Thijssen
Thijssen kwam in 2004 bij De Peelstrekels als raadslid. Vrij snel trad hij toe tot het bestuur en ook was hij een tijdje voorzitter van de optochtcommissie. Van 2012 tot 2017 was hij voorzitter van De Peelstrekels. Op dit moment is hij actief als voorzitter van de krantencommissie.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen