15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneWord DJ bij DMG Radio

Word DJ bij DMG Radio

Altijd al gedroomd van je eigen radioprogramma? Heb je al wat ervaring en wil je meteen aan de slag? Bij DMG Radio zijn we op dit moment op zoek naar een nieuwe presentator voor de donderdag-editie van ons jongerenprogramma Lokaal 0493.

Ben jij een jonge radio-freak? Een creatieve dj die de jonge DMG-luisteraar weet te entertainen zowel op de radio als op social media? Als je tussen de 16 en 29 jaar oud bent en enige (technische) ervaring hebt met het vak van ‘radio-maken’ reageer dan meteen en wie weet ben je binnenkort te horen op het best beluisterde radiostation van de regio Deurne.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een goed communicatief vermogen en beheerst de Nederlandse taal goed in vooral de mondelinge communicatie en bent woonachtig in het uitzendgebied van DMG. Je bent goed geïnformeerd over wat er leeft onder de jongeren in het uitzendgebied van DMG. Je weet hoe je radio en social media kunt combineren om zoveel mogelijk impact te maken bij je doelgroep.

Daarnaast ben je iemand die zelfstandig een radio-uitzending kan verzorgen, zowel techniek als presentatie. Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met PC-Radio of een ander play-out-systeem en termen als ‘show-prep’, ‘format’ en ‘station-identificatie’ zijn je niet onbekend.

En natuurlijk beschik je wekelijks over voldoende tijd om je programma voor te bereiden en live te presenteren op de donderdagavond van 19 tot 20 uur.

Wat bieden wij?

Je krijgt een functie waarin je je presentatietalent verder kunt uitbouwen en er ruimte is voor je eigen creativiteit. Maar je krijgt ook een interne begeleiding van professionele radio-experts die je helpen bij het nog verder verbeteren van jouw talenten en het optimaal uitvoeren van je functie bij DMG.

Lijkt je dat wat en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een mailtje naar vacature@dmgdeurne.nl o.v.v. ‘Vacature Lokaal 0493’.  Voor alle info, kijk op dmgdeurne.nl/stage-vacatures.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen