12.6 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneMartien Thijssen verkozen tot Strekel van het Jaar tijdens tweede Quatsja!-avond

Martien Thijssen verkozen tot Strekel van het Jaar tijdens tweede Quatsja!-avond

Tijdens een druk bezochte tweede Quatsja!-avond is Martien Thijssen zaterdag in het Cultuurcentrum in Deurne door De Peelstrekels uitgeroepen tot Strekel van het Jaar. Voorzitter Marcel van Zwam van de carnavalsclub maakte bekend dat Thijssen de 45ste Strekel van het Jaar wordt vanwege zijn grote inzet bij de De Peelstrekels.

Martien Thijssen startte in 2004 als raadslid bij De Peelstrekels en een jaar later trad hij toe tot het bestuur, waarin hij in 2009 de rol van secretaris op zich nam en verantwoordelijk was voor carnavalskrant De Peelstrekel. Hierbij was hij de spreekwoordelijke spin in het web die alles coördineerde. Thijssen was ook twee jaar voorzitter van de optochtcommissie en in 2012 werd hij voorzitter van het stichtingsbestuur van De Peelstrekels. Een functie die hij tot 2017 vervulde.

Laatste jaar
Het is voor Martien zijn laatste jaar als voorzitter van de krantencommissie maar hij is niet verloren voor De Peelstrekels, laten ze weten. Hij is nu secretaris van het Strikken Genootschap dat De Peelstrekels financieel ondersteund en ook daar is hij de spil van de organisatie. Daarnaast is hij op dit moment voorzitter van de werkgroep Deurne van Fietsvierdaagse De Peel.

Foto: Kevin Senders / KEV.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen