11.7 C
Deurne
dinsdag 28 juni 2022
Home- DeurneMedewerkers ORO Gastvrij en Zo brengen eigen theatershow Droomland

Medewerkers ORO Gastvrij en Zo brengen eigen theatershow Droomland

Als je regelmatig een kopje koffie drinkt of een hapje eet bij Gastvrij en Zo in het Deurnese Cultuurcentrum, is de kans groot dat je al een paar van de spelers kent van de voorstelling Droomland. Want de cliënten van ORO die werken in horecagelegenheid Gastvrij en Zo gaan een eigen theatershow opvoeren die op zondag 3 juli en zondag 9 oktober is te zien in het Cultuurcentrum.

Ze zijn al maanden druk bezig met het oefenen van de voorstelling en kunnen niet wachten om in de spotlight te staan. Heel veel willen ze nog niet verklappen over Droomland. De enige tip van de sluier die wordt opgelicht is: ‘niemand, niemand weet…’ “De rest zien jullie tijdens de voorstelling. Het zal een spetterende voorstelling worden! Zijn jullie nieuwsgierig geworden, dan verwelkomen wij jullie graag”, zeggen de spelers.

De familievoorstellingen vinden plaats op zondag 3 juli en zondag 9 oktober in Cultuurcentrum Deurne en beginnen om 14.00 uur. Tijdens de pauze krijgen bezoekers een drankje en worstenbroodje. Na afloop is er een after-party met bittergarnituur. Kaartjes kun je bestellen via www.ccdeurne.nl/programma/.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen