12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneSpeel mee met de Kermis Kwis op DMG Radio en win gratis...

Speel mee met de Kermis Kwis op DMG Radio en win gratis toegang tot verschillende attracties

Dit jaar is het niet alleen kermis in het centrum van Deurne maar ook gewoon weer bij je thuis met Kermis Radio op DMG. Het initiatief dat startte in de coronatijd om het kermisgevoel in de twee jaren van afwezigheid toch warm te houden, vindt ook deze keer plaats nu er weer een fysieke kermis is.

Zaterdag 18 juni wordt de radiozender van DMG tussen 14.00 en 18.00 uur omgedoopt in Kermis Radio. Niels van Vroonhoven van de kermisorganisatie vertelt: “Het is natuurlijk geweldig dat er eindelijk weer een echte kermis is maar we zijn DMG ook heel dankbaar dat ze bij de twee jaar dat de kermis ontbrak, de speciale uitzendingen hebben gedaan waarbij de mensen thuis toch nog een beetje het feestgevoel kregen. Dat is ons zo goed bevallen dat we daar gewoon mee door blijven gaan.”

Kermis Kwis
Tijdens Kermis Radio kun je zaterdagmiddag net als vorig jaar weer Kermis-passe-partouts winnen die je gratis toegang geven tot verschillende attracties op de Kermis in Deurne. DMG-dj’s Ramon van Hoek en Davey Beijer spelen tussen 14.00 en 16.00 uur de Kermis Kwis. Met het correct beantwoorden van meerkeuzevragen over de kermis kun je zo’n Kermis-passe-partout winnen waarmee je dit jaar gratis in verschillende attracties kunt.

Vorig jaar
Passe-partouts die luisteraars vorig jaar hebben gewonnen met de Kermis Kwis zijn dit jaar ook geldig. Hiervoor wordt door de kermisorganisatie contact opgenomen met alle winnaars van vorig jaar.

Proefkonijn
Naast het spelen van de Kermis Kwis gaan de dj’s tijdens Kermis Radio ook een aantal attracties proefondervindelijk testen. DMG-dj Luc van den Heuvel gaat hiervoor als een soort proefkonijn live in de uitzending plaatsnemen in verschillende attracties en zal verslag uitbrengen over wat hij op dat moment allemaal ervaart.

Kermis-hits
DMG-presentator Ramon van Hoek heeft zin in de speciale uitzending: “Vorig jaar was het ook een enorm succes. Luisteraars kunnen zaterdag weer de echte kermis-hits aanvragen; van muziek van The Sweet tot Living on video van Pakito. Echt allemaal muziek waar je echt het kermisgevoel van krijgt.”

Kermis Radio is zaterdag 5 juni van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren op DMG in de regio Deurne op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen