18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneMeezingen in winterse sfeer met kerstliedjes en herinneringen van Natasja en Edwin

Meezingen in winterse sfeer met kerstliedjes en herinneringen van Natasja en Edwin

In een sprookjesachtige kerstsfeer bracht zangduo Natasja & Edwin zaterdagavond in Cultuurcentrum Deurne hun theatershow vol kerstliedjes en herinneringen aan vroeger. De in Deurne geboren en getogen Natasja Poels en haar partner Edwin van Hoevelaak wisten het publiek te boeien met hun muziek en verhalen.

De goed gevulde zaal met fans, familie en de gasten die een geschonken kaartje hadden gekregen, zong volop mee met de evergreens van onder meer BZN en natuurlijk het Dorp van Wim Sonneveld met de tekst van Friso Wiegersma. Zelfs vanuit België waren er diverse fans overgekomen om het optreden bij te wonen.

Songfestival
Ook persoonlijke herinneringen van de muzikanten werden muzikaal opgehaald in de avondvullende show, zoals de deelname van Natasja aan talentenshows met het liedje ‘Du’. Ook vertelden Poels en Van Hoevelaak over hun deelname aan het Duitse songfestival. Hiervoor hebben ze op aanraden van een producer twee liedjes ingestuurd. Mochten ze niet gekozen worden bij de voorrondes van het festival, dan gaan de twee ingezonden liedjes volgens het duo zeker niet verloren, maar komen de nummers later op cd uit.

In de pauze van de kerstshow was er voor de genodigden een gratis drankje en in de foyer van het cultuurcentrum stond voor de fans een kraampje waar cd’s van Natasja & Edwin verkrijgbaar waren, maar ook cadeau-pakketjes met bijvoorbeeld champagneglazen of theelichtjes plus een cd gekocht konden worden. Na het optreden kwamen Natasja en Edwin naar de foyer om een praatje te maken met hun fans en familie.

Foto’s: Josanne van der Heijden/Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen