20.5 C
Deurne
maandag 23 mei 2022
Home- LiesselMgr. Berkvensstraat in Liessel nog tot en met 25 februari dicht

Mgr. Berkvensstraat in Liessel nog tot en met 25 februari dicht

Bewoners van de Monseigneur Berkvensstraat in Liessel zijn het zo langzamerhand wel beu met de wegafsluiting van hun straat. Al vanaf begin september vorig jaar is de weg afgesloten voor verkeer en dat blijft nog zo tot en met vrijdag 25 februari.

“Vlak voor de kerst werd onze straat eindelijk weer geopend maar snel daarna werd die opnieuw afgesloten vanwege nog meer werkzaamheden. Het begint ondertussen wel erg lang te duren en daardoor zie je dat mensen geïrriteerd raken en toch proberen langs de werkzaamheden af door te rijden”, vertelt een buurtbewoner.

Veiligheid
De gemeente laat weten: “De ervaring leert dat men probeert door de werkzaamheden te komen van de Molenweg naar de Mgr. Berkvensstraat en andersom, dit is niet wenselijk zowel voor de wegwerkers als voor weggebruikers. Om de veiligheid van werknemers en rust in de omgeving beter in de hand te kunnen houden, is daarom besloten om de afsluiting de komende twee weken te handhaven.”

Dat betekent dat de weg in elk geval nog tot en met vrijdag 25 februari afgesloten blijft. Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding aangegeven. De eerste werkzaamheden aan de Mgr. Berkvensstraat in Liessel begonnen op 6 september vorig jaar en duurde tot en met 23 december. In deze periode was de Mgr. Berkvensstraat geheel afgesloten voor doorgaand verkeer. Kort daarna startte een tweede ronde met werkzaamheden en werd de weg opnieuw afgesloten.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen